Cursuri noi de yoga/New classes of yoga

Romanian version

Hello din nou!!

Tocmai ce mi-am terminat exercitiile de yoga si ma simt putin mai inspirata sa scriu cate ceva despre asta.

Un nou curs de yoga a inceput in Bucuresti saptamana trecuta ,se numeste AbhedaYoga(yoga inimii).

As vrea sa mentionez ca este printre cele mai ieftine cursuri pe care le puteti gasi prin preajma.Am intalnit acolo oameni super profesionali si pasionati de aceasta “arta”.Au preturi foarte accesibile de doar 80 Ron pe luna si cu mari reduceri pentru cazurile speciale, unde mai pui ca prima luna este gratuita…ce sa mai,asta numesc eu dragoste pentru ceea ce faci. Cand iubesti ce faci nu esti motivat financiar ci spiritual.

Pe data de 22 octombrie a avut loc conferinta de deschidere, am fost acolo un numar mare de iubitori de yoga, am sa pun dovada aici, sper sa nu se supere cei din cadrul cursului.

Cursurile se desfasoara in fiecare duminica si luni.Sunt trei ore de teorie si practica, dedicate atat incepatorilor cat si celor mai avansati in tehnica yoga.Din cate am inteles eu, au si o scoala pentru a devenii profesor de yoga…dar pentru mine mai e cale lunga pana ajung la acel nivel.

Sunt fericita ca i-am intalnit, mai ales ca se zice ca trebuie sa simti o oarecare conexiune cu profesorul tau de yoga. Aici m-am regasit eu si va sugerez si voua sa incercati poate simtiti la fel.E o atmosfera calda si prietenoasa iar oamenii acestia vor sa vada cat mai multi dintre noi impacati,fericiti si cu pace sufleteasca,acesta fiind si motivul pretului pe care il au.

Best regards,

The Slow Nomad

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s